Bezpečnostné opatrenia pri spracovaní osobných údajov

Bezpečnostné opatrenia pri spracovaní osobných údajov

Ako to robiť správne?

Termín: 9. 8. 2022
Prednáša:
Miesto konania: Název místa konání

Orientujete sa v základných pojmoch ochrany osobných údajov? Viete, ako ich správne a bezpečne spracúvať? A aké sú práva dotknutej osoby a ich výkon? Máte nejaký špecifický problém z praxe, s ktorým by ste potrebovali pomôcť? Prihláste sa na seminár s odborníčkou JUDr. Tatianou Mičudovou, PhD., ktorá aktuálne pracuje ako právny expert, zodpovedná osoba pre GDPR a zodpovedná osoba pre whistleblowing v SOZA.

Objednaním sa automaticky zaradíte do letnej súťaže o tablet a ďalšie hodnotné ceny!

Na toto školenie už nie je možné sa objednať. V prípade Vášho záujmu o ďalšie konania, kontaktujte náš zákaznícky servis. Ďakujeme.

Cieľ online seminára:

 

Cieľom seminára je priblížiť aktuálne otázky ochrany osobných údajov podľa Nariadenia GDPR, zákona o ochrane osobných údajov, či vyhlášky č. 158/2018 Z. z. o postupe pri posudzovaní vplyvu na ochranu osobných údajov z pohľadu bezpečnostných opatrení.

Výklad sa zameriava najmä na právnu a organizačnú (nie technickú) stránku opatrení, ako je napr. prijatie rôznych smerníc prevádzkovateľom, ich obsah, aplikácia v praxi a pod.

 

Komu je online seminár určený:

Seminár je určený pre širokú odbornú verejnosť, najmä pre advokátov, právnikov a osoby zodpovedné za ochranu osobných údajov.

 

Ďalšie informácie:

Ako účastník kurzu získate CERTIFIKÁT o jeho absolvovaní, ktorý môžete využiť vo svojom CV v časti o doplnkovom odbornom vzdelávaní. V cene seminára sú zahrnuté aj podkladové materiály a nahrávka, dostupná po dobu 3 mesiacov, ktorú si môžete pozrieť aj opakovane. Obchodné podmienky sú vám k dispozícii tu.

 

PROGRAM 3-HODINOVÉHO SEMINÁRA (9.00 12.00 hod.):

  1. Vymedzenie základných pojmov – osobné údaje, kategórie osobných údajov, prevádzkovateľ, oprávnená (poverená) osoba, sprostredkovateľ, príjemca, spoloční prevádzkovatelia, spracovateľské operácie a pod.

  2. Bezpečnosť spracúvania osobných údajov podľa Nariadenia GDPR a zákona č. 18/2018 Z. z.

  3. Technické opatrenia podľa vyhlášky č. 158/2018 Z. z.

  4. Organizačné opatrenia podľa vyhlášky č. 158/2018 Z. z. (najmä Smernica o porušení ochrany osobných údajov, Smernica o dodávateľských vzťahoch, Smernica o kontrole prijatých bezpečnostných opatrení ...).

  5. Ochrana citlivých osobných údajov (osobitnej kategórie osobných údajov).

  6. Práva dotknutej osoby a ich výkon (Smernica o vykonávaní práv dotknutých osôb).

  7. Aktuálne z rozhodovacej praxe v oblasti ochrany osobných údajov.

  8. Diskusia.

     

     

JUDr. Tatiana Mičudová, PhD.

JUDr. Tatiana Mičudová, PhD.

Aktuálne pracuje ako právny expert, zodpovedná osoba pre GDPR a zodpovedná osoba pre whistleblowing v SOZA (Slovenský ochranný zväz autorský pre práva k hudobným dielam).
Predtým pôsobila ako advokátsky koncipient, externý vysokoškolský učiteľ a pracovala aj na Úrade na ochranu osobných údajov SR.
Publikuje odborné články najmä z odvetvia pracovného práva, autorského práva, ochrany osobných údajov, občianskeho práva.

Online - priamy prenos

Online - priamy prenos

Seminár prebieha online, technické pokyny Vám zašleme e-mailom.

Miesto konania:

Online seminár je interaktívny, ktorého prenos budete sledovať na svojom PC - pohodlne vo vašej kancelárii bez nutnosti akéhokoľvek dochádzania. A nielen to. Budete môcť klásť lektorke / lektorovi aj svoje otázky. Je to technicky veľmi jednoduché - informácie, ako sa pripojiť, dostanete od nášho zákazníckeho oddelenia emailom 1 deň pred konaním online seminára.

Na sledovanie online seminára si nájdite pokojné tiché miesto. Presvedčte sa, že máte k dispozícii potrebné vybavenie vo funkčnom stave: počítač, monitor, slúchadlá alebo reproduktory, internetové pripojenie aspoň 256 kbps (odporúčame však 512 kbps).

Uložit
Předvolby uživatele cookies
Používáme soubory cookie, abychom vám zajistili co nejlepší zážitek z našich webových stránek. Pokud používání souborů cookie odmítnete, nemusí tyto webové stránky fungovat podle očekávání.
Přijmout vše
Odmítnout všechny
Marketing
Soubor technik, které mají za předmět obchodní strategii a zejména průzkum trhu.
Facebook
OK
Odmítnout
Essential
Tyto soubory cookie jsou potřebné pro správné fungování webových stránek. Nelze je zakázat.
Joomla Essential
OK
Analytics
Nástroje používané k analýze dat pro měření efektivity webových stránek a pochopení jejich fungování.
Google Analytics
OK
Odmítnout
Shopify.com
OK
Odmítnout
Inspectlet
OK
Odmítnout