Stravné lístky alebo hotovosť - veľké zmeny od 1.3.2021

Stravné lístky alebo hotovosť - veľké zmeny od 1.3.2021

Termín: 18. 3. 2021
Prednáša:
Miesto konania: Název místa konání

Zvolíte gastrolístok alebo hotovosť? Od marca platia nové pravidlá, ktoré by ste mali ovládať. Aké sú nároky na poskytnutie stravy? Koľko hodín musí zamestnanec odpracovať? Platí to aj pri práci z domu? Akou hodnotou prispieva zamestnávateľ? Čomu by ste sa mali v praxi vyvarovať? To všetko sa dozviete od uznávanej odborníčky!

Na toto školenie už nie je možné sa objednať. V prípade Vášho záujmu o ďalšie konania, kontaktujte náš zákaznícky servis. Ďakujeme.

Cieľ webinára:

 

Cieľom webinára je informovať účastníkov o nových predpisoch a to, že zamestnávateľ je povinný zabezpečovať zamestnancom vo všetkých zmenách stravovanie zodpovedajúce zásadám správnej výživy priamo na pracoviskách alebo v ich blízkosti.

Pri plnení tejto povinnosti má prioritu poskytovanie jedného teplého hlavného jedla vrátane vhodného nápoja vo vlastnom stravovacom zariadení alebo v stravovacom zariadení iného zamestnávateľa. V súlade s Programovým vyhlásením vlády na roky 2020 – 2024 sa plánuje od 1. 3. 2021 plánuje zaviesť právo výberu zamestnancov medzi stravovacou poukážkou (tzv. gastrolístok) a finančným príspevkom na stravovanie účelovo viazaným na stravovanie.

Ako bude táto zmena vyzerať a čo prinesie v praxi sa dozviete na webinári Stravné lístky alebo hotovosť - veľké zmeny od 1.3.2021.

Kliknite sem pre detailný Program webinára.

 

Komu je webinár určený:

Webinár „Stravné listky alebo hotovosť - veľké zmeny od 1.3.2021“ je určený predovšetkým pre vedúcich, manažérov a personálne a mzdové oddelenie štátnej aj verejnej správy. 

 

Ďalšie informácie:

Ako účastník tohto webinára získate CERTIFIKÁT o jeho absolvovaní, ktorý môžete využiť vo svojom CV v časti o doplnkovom odbornom vzdelávaní. V cene webinára sú zahrnuté podkladové materiály a nahrávka, dostupná po dobu 3 mesiacov, ktorú si môžete pozrieť aj opakovane. Obchodné podmienky sú vám k dispozícii tu.

PROGRAM WEBINÁRA (8,30 - 10,00 hod.)

  1. Aktuálna právna úprava a legislatívne zmeny

  2. Spôsoby zabezpečovania stravovania zamestnancov

  3. Novela Zákonníka práce od 1. 3. 2021

  4. Kontrola plnenia povinnosti zamestnávateľa poskytovať stravovanie - daňové hľadisko

  5. Diskusia (odpovede na otázky)

RNDr. Jana Motyčková

Odborníčka na sociálne a zdravotné poistenie s dlhoročnými lektorskými skúsenosťami. V súčasnosti okrem lektorskej činnosti pôsobí ako spoločník a zároveň programátor – analytik mzdového softvéru v spoločnosti SOMI Trenčín spol. s r. o.

Online - priamy prenos

Online - priamy prenos

Seminár prebieha online, technické pokyny Vám zašleme e-mailom.

Miesto konania:

Online seminár je interaktívny, ktorého prenos budete sledovať na svojom PC - pohodlne vo vašej kancelárii bez nutnosti akéhokoľvek dochádzania. A nielen to. Budete môcť klásť lektorke / lektorovi aj svoje otázky. Je to technicky veľmi jednoduché - informácie, ako sa pripojiť, dostanete od nášho zákazníckeho oddelenia emailom 1 deň pred konaním online seminára.

Na sledovanie online seminára si nájdite pokojné tiché miesto. Presvedčte sa, že máte k dispozícii potrebné vybavenie vo funkčnom stave: počítač, monitor, slúchadlá alebo reproduktory, internetové pripojenie aspoň 256 kbps (odporúčame však 512 kbps).

Uložit
Předvolby uživatele cookies
Používáme soubory cookie, abychom vám zajistili co nejlepší zážitek z našich webových stránek. Pokud používání souborů cookie odmítnete, nemusí tyto webové stránky fungovat podle očekávání.
Přijmout vše
Odmítnout všechny
Marketing
Soubor technik, které mají za předmět obchodní strategii a zejména průzkum trhu.
Facebook
OK
Odmítnout
Essential
Tyto soubory cookie jsou potřebné pro správné fungování webových stránek. Nelze je zakázat.
Joomla Essential
OK
Analytics
Nástroje používané k analýze dat pro měření efektivity webových stránek a pochopení jejich fungování.
Google Analytics
OK
Odmítnout
Shopify.com
OK
Odmítnout
Inspectlet
OK
Odmítnout